volgende leesclub 23 april 18u00

Hoi lezers, de volgende bijeenkomst is 23 april. Ik stel voor de nieuwe (3e) druk van “Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief”: op
http://www.coutinho.nl/winkel/culturele-waarden-en-communicatie-in-internationaal-perspectief-b-634.html vind je er meer over. Ben benieuwd naar de reacties op dit voorstel.
Rein

6 reacties op “volgende leesclub 23 april 18u00”

 1. ingrid_spruit  on maart 23rd, 2012

  Hallo,
  Nou voel ik mij een beetje schuldig, want ik had natuurlijk toegezegd een voorstel voor een titel te doen. Ik kan mij helemaal vinden in het voorstel van Rein. Het past bij het onderwerp van vorige keer iig. Het boek van Hans de Bruijn heb ik inmiddels meerdere keren aangehaald, ter lering ende vermaeck van collega’s ;-).

  Maar om toch nog aan mijn toezegging te voldoen: ik stuitte op het boek van Gerdie Verbeet, http://www.bruna.nl/boeken/vertrouwen-is-goed-maar-begrijpen-is-beter-9789038895185.

  Afgezien van de inhoud, vind ik het ook fascinerend dat zij zich in haar rol als kamervoorzitter ook een missie opgelegd heeft om de kamer ‘naar buiten toe te draaien’. Is zij met haar aanpak de Don Quichote van de Nederlandse politiek? Welke trends en argumenten liggen hier aan ten grondslag?

  Graag jullie reacties. Groet! Ingrid

 2. Rein van Gisteren  on maart 23rd, 2012

  Lectori: Gerdie vind ik ook een mooie keuze, ik vind allebei goed, dus merk het wel aan de andere reacties! Salutem.

 3. Rein van Gisteren  on april 17th, 2012

  He lezers en lezeressen, laat ff weten wie er maandag komt en wat je gelezen hebt. En neem een nieuw leeslijstje mee!

 4. ingrid_spruit  on april 17th, 2012

  Ha allen,
  Wat mij betreft, ik ben er bij, en kan over beide titels iets zeggen. Het lijkt me ook boeiend om te bespreken op welke manier beide titels met elkaar in verbinding gebracht kunnen worden. Ik zie aanknopingspunten iig:-). Maar, het is nog een krappe week, wellicht is het teveel gevraagd.
  Zie jullie graag a.s. maandag in Den Haag,
  groet!
  Ingrid

 5. Marcel Hoogland  on april 22nd, 2012

  IK ben nu heel snel Gerdie Verbeet aan het lezen… dus dat moet morgen wel lukken. Reins suggestie heb ik niet in bezit, dus dat wordt moeilijk. Tot morgen.

  PS Henriette heeft zich afgemeld

  • Jan  on april 22nd, 2012

   Het gaat me helaas maandagavond niet lukken. Ik heb nog een bijeenkomst op het werk in Utrecht. De volgende keer schuif ik weer graag aan.

   Jan Meijer


Reageer

Je moet inloggen om te reageren.